Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het onderzoeken, behandelen en voorkomen van klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. De fysiotherapeuten hebben hun opleiding afgerond aan de Hogeschool Utrecht voor Fysiotherapie en/of aan de THIM Hogeschool voor Fysiotherapie. Middels verschillende tools, zoals myofasciale technieken en gewrichtstechnieken, wordt uw klacht bij de oorzaak aangepakt. Daarbij is het voor onze fysiotherapeuten ook erg belangrijk om in te schatten hoe stress van invloed kan zijn op klachten. Wij werken aan de hand van het biopsychosociale model om alle facetten van uw klachten goed in kaart te brengen. Het uiteindelijke doel: het verhelpen en verminderen van klachten en pijn zodat u weer optimaal kunt bewegen.

Onze fysiotherapeuten kunnen helpen bij, onder andere, de volgende klachten:

  • Alle klachten die gerelateerd zijn aan het bewegen van gewrichten en/of spieren;
  • Het voorkomen van klachten;
  • Bij het revalideren na een blessure en/of operatie (bijvoorbeeld na een operatie door een orthopeed of neuroloog);
  • Bij het op pijl houden van functioneren wat be├»nvloed wordt door onderliggende ziektebeelden (bijvoorbeeld bij COPD, hart- en/of vaatproblematiek, etc.).

Bent u benieuwd of wij middels Fysiotherapie uw klachten kunnen verhelpen? Of heeft u vragen over deze vorm van therapie? Neem dan gerust contact op via ons mailadres fysiotherapie@mymedicalcentre.nl, onze praktijktelefoon op 030-6040665 of via onze My Medical Whatsapp op 06-24846020.