Diëtetiek

Welkom bij uw sportdiëtist!

Een gezonde en gevarieerde voeding is van belang om je energiek en fit te voelen. Wanneer je intensief traint is een optimaal voedingspatroon belangrijk voor het leveren van een goede sportprestatie. De juiste voeding op het juiste moment draagt bij aan een beter uithoudingsvermogen en betere prestaties.

 

Wat is voor mij een optimaal voedingspatroon en wat heb ik als (top)sporter extra nodig? Heb ik tekorten? Wat kan ik doen om mijn prestaties te verbeteren? Kan ik lichamelijke klachten voorkomen en hoe krijg ik meer energie? Hoe kan ik meer uit mijn trainingen halen, langer trainen zonder die vermoeidheid of dip? Heb ik supplementen nodig? Hoeveel eiwitten moet ik gebruiken om spiermassa op te bouwen? Als specialist op het gebied van voeding in relatie tot sport beantwoord ik deze vragen en stel ik een individueel voedingsplan samen.

Voor het maken van een afspraak of een gratis informatieconsult kunt u bellen naar 06-42370045 of mailen naar info@uwsportdietist.nl. Ook kunt u bellen naar de algemene receptie op 030-6040665.